Dawson's creek

Sommige series blijven leuk hoe vaak je ze ook ziet...

Ik blijf genieten van de belevenissen van Dawson en zijn vrienden. Ben een tijdje geleden weer opnieuw begonnen met het kijken van alle seizoenen, meer omdat ik ergens in seizoen 6 ben gestopt met kijken en het eigenlijk nooit helemaal heb afgekeken. Maar ben nu alweer bij seizoen 5.

Dawson’s creek gaat over een groep vrienden in een klein plaatsje die lief en leed met elkaar delen. Je volgt ze tijdens de jaren van hun highschool en ook later als ze naar Collega gaan. Je ziet ze volwassen worden inclusief de problemen en de gemaakte fouten die daarbij horen. De eerste kus van Jack met een man was zelfs de eerste kus tussen twee mannen die in een dramaserie werd uitgezonden las ik ergens. Erg bijzonder dus.

Ik vind zelf Jenn gespeeld door Michelle Williams het leukste karakter uit de serie maar begin Joey ook steeds leuker te vinden. Vooral aangezien ze in seizoen 5 wat krijgt met Charlie gespeeld door Chad Michael Murray en hem zonder shirt zien is zeker geen straf. En ik las dat ze in seizoen 6 wat krijgt met Jensen Ackles. Kwijl kwijl. Die vent is gewoon super lekker.

Van de mannen vind ik Pacey het leukste. Dawson is mij te lief en te zacht. Jack is ook erg leuk, Jenn en Jack zijn echt de tweede Will and Grace erg comisch om te zien.

Echt een hele leuke serie. Ik geniet er zeker van.

Groetjes Tamara

Reageren