De grote Arie en Silvester spektakel show

Na twaalf jaar alle zalen in Nederland met overweldigend succes te hebben plat gespeeld, gooide het cabaretduo Arie & Silvester vorig jaar de handdoek in de ring. Hun laatste show is vanavond nog één keer te zien bij BNN.

In DGAESSS (De grote Arie en Silvester spektakel show) moeten de mannen bewijzen dat ze hoogwaardig amusement zijn. Als ze voor het einde van de voorstelling 100 punten bij elkaar hebben weten te verzamelen, is dat officieel het geval. Zo niet, dan zijn ze gedoemd om de rest van hun leven in kleine, smerige achterafzaaltjes te spelen. Het duo kan de punten verdienen door een aantal opdrachten uit te voeren, ondersteund door Robert ten Brink én een heus showballet.

Kotsmisselijk
''Wat wij maken is een achtbaan, je wordt er kotsmisselijk van, maar je gaat wel meteen weer in de rij staan'', aldus de heren, die dit jaar solo op de planken staan. Silvester staat tot en met mei 2009 met zijn voorstelling Silvester Alone op de planken en Arie is tot het eind van het jaar te zien met zijn Oudejaarsconference Uit!.

Reageren