Mark van Eeuwen presenteert Vrienden houden huis

Mark van Eeuwen, onder meer bekend van zijn rol als Jack van Houten in Goede tijden, slechte tijden, gaat het populaire woonprogramma presenteren.

Mark ontfermt zich over nietsvermoedende huiseigenaren, die twee dagen met een smoes uit hun huis worden gelokt. Hun vrienden werken zich vervolgens in het zweet om samen met interieurdeskundige Monique van der Reijden het huis een nieuwe inrichting te geven. En belangrijk nieuwe toevoeging is dit seizoen dat niet alleen het huis gerestyled wordt, maar ook de bewoners.

Eerste slachtoffers
In de eerste aflevering van het vierde seizoen, dat op zondag 5 oktober van start gaat, is te zien hoe de tweeling Jordi en Nicky het huis van hun vader Harry en zijn vriendin Mirjam onder handen nemen. Harry vindt het wel leuk om te klussen en te verbouwen, maar als hij ergens aan begint maakt hij het meestal niet zo netjes af. De jongens woonden vroeger om de week bij hun vader of moeder, maar tegenwoordig wonen ze fulltime bij hun vader en gaan ze regelmatig samen stappen of naar een voetbalwedstrijd.

Moderne vader
Samen met Monique van der Reijden geven Nick en Jordy de woonkamer een ingrijpende makeover. Ondertussen gaat Mark met Harry op stap. Want ook al doet hun vader altijd erg populair als ze uitgaan, zijn zoons vinden dat hij er best wat moderner en jonger uit mag zien.

Vrienden houden huis, vanaf zondag 5 oktober bij RTL 5 om 19.00 uur.

www.vriendenhoudenhuis.nl

Reageren