Two guys, a girl and a pizza place

Ryan Reynolds? Is dat niet de ex-verloofde van Alanis Morissette en de huidige fiancé van Scarlett Johansson? Juist, die ja.

Wel een beetje lullig voor Ryan (31) om als 'man van' door het leven te moeten. Hij acteert immers al sinds zijn veertiende in onder andere de comedyserie Two guys, a girl and a pizza place (vanavond weer op Veronica) en films als Van Wilder, Blade: Trinity en Definately, Maybe.

Celebritygekte
Gelukkig heeft hij niet zo veel met roem."Ik ben vrij langzaam beroemd geworden en heb nog kunnen wennen aan die hele celebritygekte. Er zijn veel acteurs die erin meegaan, maar ik wil niet dat mensen alles van me weten. Dat betekent helaas wel dat ik nu een stuk voorzichtiger moet leven om de paparazzi te ontwijken."

Niet moeilijk
"Maar zo moeilijk is dat niet, hoor. Sla een willekeurig roddelblad open en je weet meteen waar je níet naartoe moet. Sommige beroemdheden zeuren wel eens dat ze constant worden achtervolgd worden door de paparazzi. Maar ga dan ook níet eten in The Ivy! Je wéét toch dat al die persmuskieten daar zitten?" Kijk dus niet vreemd op als je Ryan en Scarlett eerder ontmoet in een obscure pizzatent!

Reageren