Sylvies moeder rekent af met alle gemene roddels

Rita Meis, de moeder van Sylvie, lucht eens flink haar hart aan weekblad Privé. Ze laat weten dat haar dochter haar vaak huilend opbelt.

Aan de Duitse krant Bild onthulde Rita al dat "iedereen Sylvie kapot wil maken" en dat "iedereen tegen haar is". In de Privé van deze week laat Rita zich uit over "duivelin Sabia", "die Fransman Guillaume" en de klap die Rafael Sylvie gaf tijdens nieuwjaarsnacht.

Duivelin Sabia

Rita Meis laat in het interview geen spaan heel van Sabia, ze noemt haar zelfs een duivelin. "Wat Sabia deed, al die leugens, was het werk van de duivel!", zegt ze. Dat terwijl Sylvie altijd een goede vriendin is geweest volgens Rita: "Sylvie had medelijden met haar vanwege de dood van haar baby en probeerde haar op te vrolijken."

Damian als trofee

Volgens Sylvies moeder maakte Sabia daar misbruik van: "Sabia kreeg de smaak te pakken en wilde zelf Sylvie worden en zijn. Ze nam haar leven over, en uiteindelijk zelfs haar man. Het stoort me dat mijn kleinzoon nu door Sabia als een trofee omhoog wordt gehouden."

Rafael van der Vaart sloeg Sylvie

Ook vertelt Rita uitgebreid over de scheiding van haar dochter. Zo laat ze weten dat die klap tijdens nieuwsjaarsnacht "jammerlijk genoeg wel degelijk door Rafael is uitgedeeld."

Rita laat verder weten dat Sylvie helemaal niet zoveel media-aandacht wilde rondom de scheiding: "Het was Sylvie's keuze om te scheiden. Samen met Rafael zou ze het nieuws naar buiten brengen, zodat de media het er een week later niet meer over zouden hebben. Maar toen kwam dat trieste incident tijdens nieuwjaarsnacht met die klap."

Sylvie had geen affaires

Tot slot rekent Rita af met de roddels dat Sylvie verschillende affaires zou hebben. "Sylvie was al die tijd doodziek, door de chemo was ze te beroerd om uit haar ogen te kijken!"

Rita hangt regelmatig met haar dochter aan de telefoon, Sylvie huilt dan vaak volgens haar moeder. "Niet omdat ze zichzelf zielig vindt, maar omdat ze niet begrijpt waarom dit allemaal gebeurt", verklaart Rita.

Ze besluit: "Sylvie is nog maar een schim van zichzelf. Mijn dochters ogen stralen intens verdriet uit."

Meer over:

Reageren