Video | Jennifer 'achterlijk'

Friends-ster Jennifer Aniston is druk bezig met het promoten van haar nieuwste film The Switch, maar het gaat haar nog niet zo goed af. De actrice blijft in de problemen komen. Afgelopen week beledigde ze flink wat mensen door zichzelf als 'retard', achterlijk in de vorm van geestelijk gehandicapt, te omschrijven.

Het altijd correcte Amerika kan dat soort uitspraken niet altijd waarderen. Het zal ook niet geholpen hebben dat Aniston de uitspraak deed in de veelbekeken talkshow Regis & Kelly.

Achterlijke
Als introductie babbelde het trio even over een fotoshoot die Aniston recentelijk deed voor het blad Bazaar, waarin ze gefotografeerd werd als zangeres Barbra Streisand.

Regis vroeg: "Je speelt verkleedpartijtje?" Waarop Aniston antwoordde: "Natuurlijk speel ik verkleedpartijtje. Dat is mijn werk, net als een achterlijke."

Daarop kwamen verschillende belangenorganisaties voor geestelijk gehandicapten in actie. Ze eisen nu verontschuldigingen van Aniston. Die heeft voor zover bekend nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

Bekijk het fragment hieronder!

Reageren