Laatste speciale Opsporing Verzocht

Dinsdagavond om 21.50 uur is het tijd voor de laatste Opsporing Verzocht Extra van het seizoen. De uitzending wordt geheel gewijd aan achtergronden over de meest opvallende zaken die het programma eerder heeft gebracht.

Opsporing Verzocht Extra brengt onder andere de strandrellen in Hoek van Holland, de gewelddadige dood van de 26-jarige Afghaanse studente Narges Achikzei en de zaak rond baby Lilly die ter vondeling werd gelegd bij het Diaconessenhuis in Utrecht.

Strandfeest
Vorig jaar augustus liep het strandfeest Sunset Grooves in Hoek van Holland volledig uit de hand. Er viel een dode, de 19-jarige Robby van der Leeden uit Rotterdam. Hoe ging het politieonderzoek rond de grootschalige vecht-en schietpartij in zijn werk? Hoe heeft het zover kunnen komen?

Moord studente
Verder de dood rond de 26-jarige Afghaanse studente Narges Achikzei die op gewelddadige wijze werd omgebracht. Zij werd op 7 december vorig jaar op de galerij van haar flat in Zeist overgoten met brandbare vloeistof en in brand gestoken. Een jonge Afghaanse vrouw is voor dit misdrijf aangehouden. Wat was haar motief? En hoe staat het met haar rechtszaak?

Lily
Tenslotte de zaak rond baby Lily het meisje dat september 2009 te vondeling werd gelegd bij het Diaconessenhuis in Utrecht. De moeder is inmiddels veroordeeld tot vier maanden voorwaardelijke celstraf. Hoe kwam de politie achter haar identiteit?

Meer over:

Reageren