Undercover in Nederland

Hij is nog maar nét klaar met Red mijn vakantie!, maar dat weerhoudt hem niet weer op tv te verschijnen. De komende vier weken komt Alberto naar eigen zeggen met een aantal schokkende onthullingen.

Waar hij undercover is geweest, blijft tot het laatste moment geheim. Niet zonder reden, aldus Alberto. "Het kost zo’n driekwart jaar per aflevering om alle informatie te verzamelen en het verhaal rond te krijgen. Als je dan al weken van tevoren de onderwerpen prijsgeeft, ondermijn je het hele programma. Maar ik weet zeker dat de zaken die we dit seizoen behandelen mensen wakker gaan schudden."

Actie

Tot nu toe hebben alle afleveringen van Undercover in Nederland dat effect gehad en werd er achteraf actie ondernomen. Toen we in februari onthulden hoe eenvoudig het is om een bom naar binnen te smokkelen op Schiphol, werd het beveiligingsbudget van de luchthaven direct met twintig miljoen euro uitgebreid. Dan weet je: dit programma heeft effect en daar doen we het ook voor.

Vermommingen
Dit is de vierde serie, we dachten dat we maar één reeks konden maken omdat iedereen daarna mijn gezicht wel zou kennen. Dat bleek niet zo en dankzij een paar handige vermommingen blijf ik tot nu toe grotendeels onherkenbaar. Welke vermomming ik dit seizoen draag? Haha, om daar achter te komen, moet je echt gewoon kijken."

Reageren