Op social media...

Britt Scholte hint naar GTST-comeback

Het vertrek van Kimberly Sanders uit GTST lijkt van korte duur. Actrice Britt Scholte is op social media alweer gespot bij de studio's van 's lands populairste soap.

Begin maart vertrok Britts personage Kimberly uit het soapdorp om zichzelf te vinden tijdens een rondreis richting India.

Lunch

Het leek een afscheid voor onbepaalde tijd, maar Britt dook deze week op bij het pand van Endemol Shine waar de serie gedraaid wordt. Op de Instagram stories van medesoapie Faye Bezemer is te zien hoe Britt lekker in het voorjaarszonnetje zit te lunchen. GTST had op Tweede Paasdag 'gewoon' een draaidag, wat haar aanwezigheid bij de studio's en lunchmoment met Faye zou verklaren.

Leader

Het kan uiteraard om een eenvoudig bezoekje gaan, maar het tempo bij GTST ligt dermate hoog dat voor dergelijke gezelligheid zelden tijd is. Ook valt het op dat Kimberly tot op heden niet uit de leader van de soap is gehaald, terwijl andere vertrekkende acteurs als Ruud Feltkamp, Max Willems, Gio Kemper en Cecilia Adorée al direct na hun afscheid verdwenen waren. 

Zomercliff

GTST werkt ruim zes weken vooruit, dit kan betekenen dat Kimberly's comeback een rol gaat spelen in de tot nu toe nog onbekende zomercliffhanger. Momenteel zijn nog geen grote verhaallijnen gaande die mogelijk uit kunnen monden in een seizoensknaller in juli. Wellicht keert Kimberly terug uit India met een groot geheim.

Meer over:

Reageren