Boksen maar!

Alles wat je moet weten over GLORY 91 op Videoland

23 april 2024 13:19 | kijktips | Door Judith Regeling

© ANP EVA PLEVIER
Koningsdag is normaal een dag vol gezelligheid, feestelijkheden en heel wat oranje tompoucen, maar dat ga je allemaal niet zien tijdens GLORY 91 op Videoland. In dit artikel blikken we vooruit op het bokstoernooi van deze maand.

Bereid je alvast voor op een avond vol adrenaline, actie en topgevechten.

Bahram Rajabzadeh

Tijdens GLORY 91 opent het Dôme de Paris opnieuw haar deuren om diverse topboksers tegen elkaar te laten strijden, met als grote publiekstrekker Bahram Rajabzadeh. Deze Azerbeidzjaanse kickbokser slaagde er afgelopen maart niet in om zijn halve finale tegen Levi Rigters te winnen, maar dat weerhoudt hem er niet van om het gewoon nogmaals te proberen.

Hij hoopt tijdens GLORY 91 te bewijzen dat je echt niet de sterkste of zwaarster sporter hoeft te zijn om iemand de Ring uit te slaan. Zijn tegenstander? De Franse Kevin Oumar.

GLORY 91

Een ander hoogtepunt van GLORY 91 is het titelgevecht tussen regerend kampioen weltergewicht Endy ‘Bad News’ Semeleer en Chico Kwasi. Semeleer pakte in 2022 de Glory-wereldtitel, die hij sindsdien in drie gevechten succesvol heeft verdedigd. Of dat hem ook deze keer lukt, is de vraag. We mogen Nederlander Kwasi immers niet onderschatten. 

Meer weten? Ook deze duels mag je verwachten!

GLORY 91 is op zaterdag 27 april 2024 vanaf 19:30 uur LIVE te zien op Videoland. 

Meer over