Cashen met quizzen

Een extra zakcentje verdienen bij een tv-quiz kan een fluitje van een cent zijn. Maar je moet je natuurlijk wel even aanmelden en door de selectie komen! In Televizier vind je tips voor beginnende goudzoekers, hier op de site een overzicht met links om je aan te melden.

That's the question
Meedoen of niet meedoen, dat is de vraag. Vul het aanmeldingsformulier in en wacht af. Om mee te kunnen met je wel achttien jaar of ouder zijn.

Deal or no deal
Aanmelden voor Deal or no deal doe je hier. Als je door de selectie komt, moet je wel even lid worden van de Postcode Loterij. Anders kun je naar je centen fluiten.

De gemene deler
Als je geen vlieg kwaad doet en altijd het beste met iedereen voor hebt, moet je misschien niet meedoen aan De gemene deler. Ben je wel een klein beetje gemeen, spring dan gewoon in het diepe!

Per seconde wijzer
Of je er echt wijzer van wordt valt te betwijfelen, maar met een beetje geluk word je in ieder geval rijker! Aanmelden mag alleen als je de afgelopen vijf jaar niet mee hebt gedaan aan een kennisquiz op tv.

1 tegen 100
Om mee te kunnen doen aan 1 tegen 100, bel je 0909-004. Laat je gegevens achter en wacht tot je wordt uitgenodigd voor een screening. Ook hier moet je lid worden van de Postcode Loterij als de de tv-uitzending haalt.

Lingo
Lingo is op dit moment niet op zoek naar kandidaten, maar wie weet is er binnenkort weer ruimte voor jouw spelkunsten. Houd de site dus in de gaten!

Reageren