Miniserie Killer wave op RTL 5

Op donderdag 29 mei is de Amerikaanse miniserie Killer wave te zien bij RTL 5. De actieserie, die bol staat van spanning, paniek en gevaar, bestaat uit vier delen en wordt op deze avond in zijn geheel uitgezonden.

In de serie zien we hoe de oostkust van Amerika wordt geteisterd door torenhoge vloedgolven. Afgezien van de grote paniek die ontstaat, laten de golven een spoor van vernieling achter. Zijn de dodelijke golven een natuurlijk verschijnsel of gaat het om een terroristische daad?

Onderzoeken
De held van de serie, onderzoeker John McAdams (Angus MacFadyen, Saw III), wordt opgeroepen om de reeks dodelijke vloedgolven te bestuderen. Samen met oceanograaf Sophie Marleau (Karine Vanasse) gaat hij op onderzoek uit.

Verdacht
John en Sophie hebben hun bedenkingen over de huizenhoge golven die volgens hen niet het gevolg zijn van zeebevingen, maar eerder veroorzaakt worden door menselijk toedoen. Als een andere wetenschapper wil bewijzen wie achter de onderzeese explosies zit, wordt hij vermoordt en wordt McAdams aangewezen als de hoofdverdachte.

Reageren