Geer & Goor blijven kijk- en praatcijferhit

Gisteravond bewees Gerard Joling en Gordons nieuwste programma geen eendagsvlieg te zijn: opnieuw scoort de show ruim 1,9 miljoen kijkers.

Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken leverden gisteravond slechts 51.000 kijkers in ten opzichte van vorige week, dat betekent dat de avonturen van Geer en Goor door maar liefst 1.909.000 mensen werd bekeken.

Praatcijfers: Geer en Goor verslaan Expeditie Robinson

Naast een kijkcijferhit bewijst Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken ook een praatcijferhit te zijn. Gerard en Gordon hebben inmiddels Expeditie Robinson officieel van praatcijfertroon gestoten, voor de tweede keer op rij werd er het meest getwitterd over de RTL4-show. Dat is Gordon zeker niet ontgaan:

Ook opvallend veel BN’ers twitterden over het programma:

SynDROOM

De rest van de primetimeavond was ook in handen van RTL4; de gehele kijkcijfertop 3 bestaat RTL4-programma's. Geer en Goor worden op de voet gevolgd door GTST met 1.640.000 kijkers. SynDROOM van Johnny de Mol deed het ook bijna net zo goed als vorige week en werd door 1.612.000 mensen bekeken.

Africa

Normaal gesproken is de primetime-avond in ieder geval deels in handen van Nederland 1, zo niet op donderdag. Deze week werd bekend dat het niet zo succesvolle Operatie NL Fit wordt verplaatst naar de vooravond. Daarvoor in de plaats worden herhalingen van Africa uitgezonden. In maart trok het programma 1,7 miljoen kijkers, in de herhaling is het nog goed voor 854.000 kijkers.

Meer over:

Reageren