Ze mogen bellen...

Hans van der Togt best te porren voor gastrol in Hendrik Groen

Hans van der Togt (71) heeft de smaak van het acteren te pakken. Na zijn recente filmdebuut staat de oud-presentator open voor meer klussen.

Hans was te gast in de talkshow van Jeroen Pauw waarin hij vertelde over zijn aankomende hoofdrol in de tragikomische film Kras lot.

Heddy Lester

Hans schittert naast Heddy Lester als een ouder, ietwat op elkaar uitgekeken echtpaar dat samen blijft omdat ze beide verslingerd zijn aan kraslotten. Als ze op een dag een fortuin bij elkaar krassen, veranderen hun levens op onverwachte wijzes. Het was de eerste, grote acteerrol voor Van der Togt die tot dat moment alleen kleine rolletjes of cameos voor zijn rekening had genomen. 

Hendrik Groen

Zijn tijd op de set was zo goed bevallen dat Hans open staat voor meer acteerwerk. Hij ziet bijvoorbeeld wel een rol voor zichzelf weggelegd in het nog te schrijven, derde seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Omroepbaas Jan Slagter vindt het een plan: "Die gastrol krijgt hij zeker!" was Jans' eerste reactie.

Toekomstmuziek

Wanneer het derde seizoen van de populaire MAX-serie op televisie zou komen, is nog niet bekend. De opnames van seizoen 2 zijn onlangs pas afgerond.

 

Meer over:

Reageren