Cheers, Samantha

De comedyserie Samantha who? is nog maar een paar weken begonnen, maar vanavond is het alweer tijd voor de finale van het eerste seizoen.

De belangrijkste vraag is natuurlijk: maakt Todd (Barry Watson) het eindelijk uit met Cloe en kiest hij voor Samantha (Christina Applegate)? Volgende week zie je gelukkig gelijk hoe het afloopt, want Net 5 gaat in één ruk door met het tweede seizoen. Wat Christina Applegate zelf betreft maakt het eigenlijk niet uit hoe die twee eindigen.

Dynamiek
"Zolang ik maar veel scènes met Barry mag opnemen, interesseert het me niet of ze ruzie maken of verliefd zijn. Hij is een heel goede vriend van me en ik geniet ervan om met hem te werken." Betekent het niet de doodssteek voor de serie als Sam en Todd een gelukkig stelletje worden? "Nee, dat denk ik niet. Zelfs als die twee samen zijn, zullen ze nog ruziën als broer en zus. Die dynamiek zal altijd tussen hen blijven bestaan."

Stelletjes
"Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. Ik denk dat zij hem enorm op zijn zenuwen werkt - en vice versa - en toch houden ze ook om die reden van elkaar. En ach, hoort elke goede comedy niet zo'n stel te hebben? In Cheers had je Sam en Diane. In Grey's anatomy heb je Meredith en haar Dr McHottie-– of zoiets. Mensen die hun zaakjes niet helemaal op orde hebben, zijn kennelijk leuk om naar te kijken."

Meer over:

Reageren